Informace pro klienty

Tisková zpráva: ZLATÉ REZERVY přijímají jako první ve svém oboru platby v bitcoinech

18. 11. 2014, Redakce

Tisková zpráva: ZLATÉ REZERVY přijímají jako první  ve svém oboru platby v bitcoinech

Společnost ZLATÉ REZERVY, jeden z nejvýznamnějších obchodníků s investičním zlatem a stříbrem u nás, začal jako první v ČR a na Slovensku přijímat platby za investiční kovy v bitcoinech. Společnost ZLATÉ REZERVY se tak připojila k celosvětovému trendu akceptování internetové měny bitcoin po boku obchodních gigantů jako je například Dell či Expedia.

Společnost ZLATÉ REZERVY přichází za klienty s inovacemi, kterými zkvalitňuje a rozšiřuje své služby. „Nabídka platby v bitcoinech spojuje moderní internetové platidlo s nákupy tradičních drahých kovů, které jsou používány už po staletí,“ říká hlavní ekonom společnosti ZLATÉ REZERVY Roman Pilíšek. „Věříme, že pomůže především mladé generaci se zahájením investic do zlata či stříbra, které využijí pro své budoucí zajištění nebo třeba i jako originální vánoční dárek.“ A připomněl: „Žijeme ve věku informačních technologií a vznik bitcoinu je jasnou ukázkou toho, že lidé v každé době hledají způsob, jak snižovat náklady při směně a dále si zachovat co největší míru osobní svobody.“

Pro přijímání plateb se ZLATÉ REZERVY rozhodly využívat služby platební brány BitPay, která je jedním z předních zprostředkovatelů plateb v bitcoinech na světě. „Platební brána společnosti BitPay umožňuje, aby naši zákazníci nakupovali za své bitcoiny investiční zlato a stříbro rychle, bezpečně a za velmi výhodný směnný kurz,“ doplnil Roman Pilíšek. „Bitcoin úspěšně překonal svou porodní fázi. Aby však jeho život mohl nadále existovat a rozvíjet se, nutně potřebuje být využíván jako prostředek směny - platidlo. Věřím, že tím, že jsme se rozhodli umožnit široké veřejnosti nakupovat zlato i v bitconech, jsme k jejich rozvoji přispěli. Nyní můžeme říci, že tato měna je na území České republiky a Slovenska svobodně směnitelná do zlata a stříbra.“

Společnost ZLATÉ REZERVY (www.zlaterezervy.cz) je přední obchodník s investičním zlatem a stříbrem v České republice. Svým klientům poskytuje komplexní servis v oblasti investičních drahých kovů dle kvality “Good delivery standard” a provozuje největší internetový portál v ČR zaměřený na investiční drahé kovy www.zlaterezervy.cz. Svoji činnost zahájila v roce 2010. Obhospodařuje tisíce klientů a poskytování služeb rozšířila v roce 2013 i na Slovensko. Dlouhodobá strategie společnosti je založena na prvotřídních službách v oblasti investičních kovů dle nejvyšších bankovních standardů. Hlavním posláním je spolehlivost, profesionální přístup, garance kvality a inovace nabídky a služeb. Společnost umožňuje klientům také skladování drahých kovů ve vlastním trezoru, veškeré drahé kovy jsou pojištěny, každý kov má vydán vlastní certifikát s unikátním výrobním číslem. Cílem inovací je neustálé zkvalitňování a rozšiřování servisu, jenž zahrnuje i úspory času a nákladů klientům.

Bitcoin je internetová open-source peněžní měna, kterou lze platit na tisících míst po celém světě. Lze ji použít v kamenných obchodech, restauracích a při úhradě různých služeb. Bitcoiny se platí za letenku, rezervaci hotelu, nákupy jídla, knihy, elektroniku, běžná je platba za outsourcované práce v IT sektoru. Přibývá i bitcoinových bankomatů, kterých je v ČR celkem asi 7 ve velkých městech - v Praze, Plzni, Brně a Ostravě. Síť funguje od roku 2009, kdy ji popsal a vytvořil člověk nebo skupina lidí pod pseudonymem Satoshi Nakamoto. Od roku 2011 se o bitcoinu, ekonomice, možnostech a důsledcích této měny pořádají konference, v roce 2013 Německo bitcoin uznalo jako oficiální virtuální měnu, zisky z transakcí se daní standardní sazbou daně z příjmu fyzické osoby. (zdroj: btctip, Wikipedie)

Archiv článků »

Získejte přehled nových článků

Odebírejte přehled námi nově publikovaných článků do vaší e-mailové schránky. Bezplatně a maximálně 1× týdně.

Nakupujete online
Zlatý slitek 10 gramů kinebar

– Argor-Heraeus SA & Münze Österreich

cena: 11 209 Kč

Wiener Philharmoniker 1/2 Oz

– Munze Österreich

cena: 16 718 Kč

Zlatý slitek 20 gramů

– Argor-Heraeus SA & Münze Österreich

cena: 21 131 Kč

Zákaznická linka 800 117 117

|   |  Košík je prázdný

Původní způsob přihlášení/ Zlato na splátky

Přihlašovací jméno / kód:
Heslo:

Přihlášení členů klubu Zlatý směr

Číslo klubové karty:
Kontrolní součet 5 + 5 = ?
(výsledek napište slovy)

Přihlášení předplatitele

Přihlašovací e-mail:
Heslo:

Registrace předplatného
Zapomněli jste heslo?

V tuto chvíli není možné se zaregistrovat na žádný seminář.

V tuto chvíli není možné se zaregistrovat na žádnou konferenci.